Kolsyrat vatten

Mitt liv går i perioder, speciellt när det kommer till mat. Jag kan få dille på något som jag äter eller dricker intensivt en period, gärna varje dag i allt från en vecka till några månader och sen kanske jag inte äter det på något halvår igen. Konstigt, men ibland slår det till och nu har det gjort det igen.

Kolsyrat vatten! Köpte en flaska i lördags då jag ibland (speciellt på helgen) kan längta efter något annat att dricka än vatten och då gärna kolsyrat. Jag vet inte om det sitter i sen barndomen att man drack läsk på helgen eller nått men så är det. Jag har testat Cola Zero men jag tycker att det känns onaturligt och det är inte gott, det smakar kemiskt, likaså smaksatt kolsyrat vatten. När jag nu var i affären och skulle köpa på mig ett gäng flaskor så kom jag plötsligt på, som en skänk från ovan, ja det var nästan så jag kunde se den där glödlampan tändas ovanför min hjässa.

DET STÅR EN SODASTREAMER I KÄLLAREN

Så jag åkte hem och sen dess har jag varit tillfreds med livet. Det är min bästa vän och kommer förmodligen att vara det i en period framöver.

20130320-230003.jpg

Vad dricker ni när ni tröttnar på vatten?

Kommentarer inaktiverade.