logo-image

LCHF - KLUBBEN

Vad är Maxulin?

Idag finns det ju rätt många olika tillskott på marknaden, som är bra för olika saker, så väl som att det finns de som riktar sig mot kvinnor och de som riktar sig mot män. Ibland kan det kännas som rena rama djungeln med alla olika kosttillskott och namn. Ett kosttillskott som kommit att bli allt mer populärt det senaste, det är Maxulin. Men vad är då det? Enkelt förklarat är det ett tillskott för män, som är till för att maximera de naturliga testosteronnivåerna.

När en man når en ålder om 35 år, så börjar testosteronnivån att sjunka, i alla fall är det generellt så. Detta kan även göra att energinivån, förbränning samt muskelmassan påverkas. Det kan då vara bra att ta detta tillskott.

Vad innehåller Maxulin?

I kosttillskottet Maxulin så finns det bland annat olika mineraler, vitaminer och enzymer. Bland annat finns det fenugreek, zink, magensium och vitamin B6. Samt en del annat.

Tanken med detta kosttillskott är de män som äter det, de kan då få en bra hjälp med att optimera sina testosteronnivåer.

Hur märker man att man har testosteronbrist?

Det går att märka av att testosteronnivåerna sjunkit, då det kan ge symtom så som minskad sexlust, trötthet, att du går upp i vikt. Det kan även visa sig genom att du presterar mindre bra då du idrottar. Det ger dig även en ökad trötthet, sjukdomsbenägenhet med mera

10 Aug 2022