logo-image

LCHF - KLUBBEN

Viktigt att få i dig Omega3

Det finns flera viktiga ämnen som våra kroppar behöver ha, men inte kan producera själv. En sådan sak är Omega-3. Det är ett livsnödvändigt fleromättat fett. Det går att få i dig detta via kosten, om du äter mycket fisk eller annan mat där det ingår. Men du som inte gör det, du kan behöva ta ett tillskott med detta. Om du vill jämföra olika kosttillskott med varandra, så kan du göra det på bastitest24.se. Tänk på att Omega3 är ett samlingsnamn för flera fettsyror, så det är bra att ha koll på vilka det är du ska ha. Det som kroppen tar upp snabbast, det är EPA och DHA, så satsa på tillskott som har dessa ämnen. 

Hitta rätt tillskott som passar dig

Idag finns det ganska många olika tillskott som alla är bra för olika saker. Ibland kan det finnas multitillskott med Omega 3 i sig, men om det är just det du ska ha, så kanske det är bättre att ta kapslar med endast detta ämne. 

Sedan kan det vara värt att även se över kosten och lägga till mer fisk på menyn. Grejen är ju att fisk i sig innehåller ju även en massa annat nyttigt.

För att du ska kunna hitta ett bra tillskott som passar dig, så kan det vara bra att läsa på mer om Omega 3 samt vad det är du behöver ha samt sedan se till att jämföra de olika tillskotten som finns. 

19 Sep 2022