logo-image

LCHF - KLUBBEN

Dags att städa in våren

Nu när april är här så känns det som att det är dags att städa in våren. Det genom att städa ut vintern, på fler sätt en ett. Jag funderar på att anlita ett städföretag för att göra en riktig storstädning. Såg en på www.stadcompaniet.se. Så kan man göra resten själv. Ett bra sätt att få in våren i hemmet är ju att byta alla mörka färger mot lättare och ljusare nyanser. Det på kuddar, dukar, gardiner med mera. Sen är det inte fel heller att rulla undan tjocka mattor och låta dem vara bara, eller köpa en ljusare matta och lägga där. 

Få in våren i inredningen

Att städa in våren eller städa ut vintern handlar ju inte bara om att få det rent och fint hemma, även om det är en stor del av det hela. Ska putsa fönster med förövrigt. Men, att få in våren kan man med små medel. Dekorera hemma, med få saker, göra små stilleben och få in en massa grönska i form av växter och blommor. Dock är det bra att ha kvar lamporna. Än så länge är det ju lite mörkare kvällar även om vi går mot ljusare tider.

Sen ska jag även rusta upp min uteplats och göra den klar för vår och sommar. Snart är det ju läge att sitta ute med kaffet. Värmen är på väg och jag hoppas den kommer att stanna!

8 Apr 2020