logo-image

LCHF - KLUBBEN

Hälsosamma val

Hela grejen med att välja LCHF-kost är att förbättra sin hälsa. Sedan förbättras formen vanligtvis med den, men det är för de flesta sekundärt. Många som började med LCHF-kost har idag gått över till vad som kallas Clean Eating, men det beror förstås på vilken anledning man hade från första början att välja lågkolhydratkost. Är det kolhydraterna man inte mår bra av? Eller är det fabriksmaten som ställer till det?

Tillskott

Det är inte fel att kombinera din LCHF-mat med Fitline-tillskott. Det finns så många anledningar till att gilla Fitline, men först kanske man ska svara på frågan: vad är Fitline? Fitline är ett företag som arbetar med kosttillskott för idrottsmän. De arbetar under mycket strikta, etiska regler och säljer bara högkvalitativa, väl beprövade tillskott som garanterat ger de resultat man är ute efter. Ett nära samarbete med forskare inom många olika fält förs.

Det är inte heller fel att använda sig av lite extra protein för muskelhypertrofi samt av magnesium- och järntillskott. Fitlines produkter är både goda och prisvärda.

Välgörenhet

Samtidigt är Fitline ett fint företag av en annan anledning. De ägnar sig åt ganska omfattande välgörenhetsarbete och man kan t ex skaffa ett Fitline fadderbarn. Mindre företag brukar ofta ge mer, alltså att mer av den hjälp du ger till ett fadderbarn kommer fram via en mindre organisation som Fitline än genom de större organisationerna som t ex Unicef. Bara det är ju en anledning att testa deras produkter framför andras, eller hur?

30 Sep 2017