logo-image

LCHF - KLUBBEN

Hjälpa naturen på traven

Alla är vi fåfänga på något vis och de allra flesta vill se bra ut, både för sig själv och i andras ögon, sedan kan det ju variera väldigt hur långt vi är villiga att gå för att se bra ut. Och tilläggas bör, givetvis, att det här med skönhet alltid är både relativt och baserat på allt från rådande ideal till personlig smak. Att hålla god form kan ses ur ett hälsoperspektiv, men också ur ett skönhetsperspektiv. Det går lite hand i hand givetvis, men som med allt behövs balans.

Erkänner min fåfänga

Efter att ha nått min idealvikt efter flera år av en balanserad LCHF-kost känner jag mig vackrare än någonsin, trots mina relativt höga ålder (45 år). Det enda jag har stört mig på ett tag har varit mina rynkor i pannan och att mitt ansikte sett ut lite som en poppad ballong efter att jag tappat all min övervikt. Men så finns det faktiskt lösningar på allt och jag är inte för stolt för att våga erkänna min egen fåfänga, för jag är övertygad om att den är helt naturlig.

Jag ser till att fräscha upp ansiktet med fillers i Stockholm med jämna mellanrum och det gör sådan otrolig skillnad! Det ser naturligt ut, men bara bättre liksom. Som att hjälpa naturen lite på traven, så att säga. Jag kan varmt rekommendera My Beauty Clinic i Stockholm som är oerhört trevliga och duktiga. Personligen känns det lite som att ha funnit en källa till evig ungdom (även om jag förstås inte tror att jag kommer att vara evigt ung).

11 May 2020