Kan man starta en lchf-restaurang?
Om man är extremt intresserad av mat, att laga den, att äta den, och att kunna ge andra chanser att upptäcka den, så kan man fundera på att möjligen öppna en egen restaurang. Det finns i dag en del restauranger som har lchf på menyn och det är något som det säkerligen finns ett mer behov av. Men hur ska man göra för att öppna eget? En restaurangkonsult kan vara bra att kontakta, för att ha någon att bolla idéer med, samt för att få hjälp med att komma igång. En konsult inom restaurang har de kunskaperna du kan behöva. Dock är det så klart bra att själv ha en grundidé över vad det är man har tänkt att erbjuda.
Testa andras restauranger
Det finns ett par restauranger i Stockholm, som har mycket bra för lchf:are. Du som vill starta eget inom detta kan besöka dessa för att få lite egna idéer.
Le Rogue
Denna restaurang ligger i Gamla Stan och har en meny med lax, entrecote och hela 18 såser att välja mellan! Välj vad du vill ha för kött eller fisk och sen tillbehör.
B.A.R
På denna restaurang kan du också komponera ihop din egen rätt. Samt att det finns fasta rätter. De är allra bäst på fisk, och du kan själv välja vilken bit du vill ha!
Delin på Paradiset
Om du vill ha något snabbt, gott, billigt så är detta stället för dig. Passar bra för lunch eller take-away. De erbjuder bland annat sallader, kelpnudlar, såser och protein. Välj bland färgstarka grönsaker och betala kilopris.
Andra inlägg
- Byt jobb och må bättre
- Förbättrad munhälsa med LCHF
- Protein - kroppens byggstenar
- Viktigt med magnesium
- 10 saker du inte visste om Keto-dieten
- Funkar det att använda proteinpulver när jag vill gå ner i vikt?
- LCHF och träning
- KETO vs LCHF - Vad är skillnaden?
- Viktigt att få i dig Omega3
- Vad är Maxulin?