logo-image

LCHF - KLUBBEN

Känna sig fin

LCHF handlar för de allra flesta om att hitta ett sätt att hålla normal kroppsvikt. Många har varit kraftigt överviktiga och sedan funnit LCHF som den enda metod som faktiskt funkar för att tappa överflödiga kilon och sedan hålla sin nya, hälsosamma vikt. Kolhydrater är livets fälla...

Massor av hängande hud

Men vad händer med kroppen efter ett viktras? Det kan jag berätta, för det är något jag har genomgått. Det känns fantastiskt att se kilona rasa av kroppen, men det inte många tänker på är att huden som alla de där extrakilon legat under ofta har tänjts ut så till den grad att det blir svårt eller omöjligt för den att sedan dra ihop sig igen. Resultatet blir en massa hudöverskott som inte känns alls kul att gå omkring med. Kanske känner man sig smal, men man vill fortfarande inte visa sig i bikini på stranden direkt.

Man är värd att njuta av sin egen uppenbarelse

Själv bestämde jag mig för att ta bort överskottshud kirurgiskt. Jag har så många år kvar att njuta av livet att det kändes värt det och jag har inte ångrat mig en sekund. Jag valde också att göra en välrenommerad bröstförstoring eftersom det inte fanns något kvar över huvud taget när överskottsfettet gjort sorti från min kropp. Det har kostat pengar och en hel del ångest (är livrädd för kirurgi), men idag är jag så otroligt nöjd med min kropp. För första gången i livet känner jag mig fin när jag ser mig själv i spegeln och det är värt så otroligt mycket.

14 Mar 2019