logo-image

LCHF - KLUBBEN

Kanske satsa på ett spa bad?

Något jag har funderat över, det är att skaffa ett så kallat spa bad. Det är ju rätt skönt att kunna plaska runt i ett varmt bad, ute, när man vill. Har sett att det finns dels uppblåsbara pooler så väl som fasta varianter. Vad som passar allra bäst, det vet jag faktiskt inte. Det verkar som att det kan vara lite billigare att investera i en uppblåsbar variant. 

När man ska köpa spabad, så finns det ju en del att tänka på. Bland annat hur stor den ska vara, vart den ska stå samt även om den ska ha en massa olika smarta funktioner.

Hitta rätt spabad

Ju fler man är som vill bada, desto större är det ju bra att skaffa. Det finns ju idag uppblåsbara pooler som är för 2 personer så väl som det finns riktigt stora spa bad för många fler.

Men sedan var det ju även att den måste få plats där man vill att den ska stå. Man kanske vill ha den på altanen och har begränsat med plats.

När det gäller olika funktioner så finns det ju de varianter med bubblor, belysning, jetstrålar och massagestrålar med mera.

Oavsett modell så ska ju saker som filtrer, vatten och annat hållas rent och ibland bytas. Så det gäller ju att ha koll på detta med hur det ska göras och hur ofta med den modell man väljer att köpa. 

12 Feb 2022