logo-image

LCHF - KLUBBEN

Ofta täppt i näsan?

Är det så att du ofta känner dig täppt i näsan det senaste? För att lindra det, så kan du använda dig av Nasoferm. Det fungerar mot nästäppa, förkylningstäppa och bihåleinflammation. Dock kan det vara så att du är allergisk mot något, som kanske pollen. Det ger ju ofta både täppt näsa och rinnande ögon. Då är det snarare allergitabletter du behöver. Det kan ju vara bra att ta reda på varför du ofta är täppt i näsan. För det kan även vara så att du har något som heter näspolyper. Det är som små rundade utväxter i näsans slemhinna. 

Bara vanlig förkylning?

Täppt näsa kan man ju även få när man är förkyld. Då kan det lindra att använda sig av Nasoferm. Dock ska det bara vara en kort tids användning av det så väl som det är med alla sorters nässprejer. Det finns ju de som använder dem allt för ofta och det kan torka ut näsans slemhinnor. 

Om du drabbats av en förkylning i dessa dagar, så kanske du oroar dig över att det är mer än så. Det är ju coronatider. Det du kan göra då är att ta ett test för att se om du drabbats.

Vila, vila, vila

Är du sjuk och hängig och täppt i näsan, se då till att bara vara hemma och vila. Passa på att se bra filmer eller varför inte en ny serie? Ät goda soppor och drick honung med te!

2 Jun 2021