logo-image

LCHF - KLUBBEN

Ta hand om sig på flera sätt

Att äta enligt LCHF gör man ju oftast för att man vill ta hand om sig själv och sin kropp. Man kanske är ute efter att tappa ett par kilon, eller så mår magen bättre av denna kost. Det är bra att sköta om sig på fler sätt än att äta rätt. Att lägga till träning är till exempel inte fel. Vad man tränar är så klart upp till en själv, huvudsaken är att man kommer ut och rör på sig en del. Utöver det är det även bra att ta hand om sig, både utsida och insida. Det kan vara att boka en fransförlängning i Stockholm till exempel, för att förbättra utseendet något. 

Massage mår alla bra av

Något annat man bör unna sig i vardagen är att få massage. Boka in en massage i Göteborg till exempel. Det finns flera olika massagemetoder. Den vanligaste är nog svensk klassisk massage, men det finns även thaimassage, idrottsmassage, bindvävsmassage, shiatsumassage och så vidare. Alla är bra för olika saker. Men alla är bra för både kropp och själ.

Koppla av på salong eller spa

Att få en timme eller två på salong kan vara det du behöver. Det kan även vara skönt att åka bort över en hel helg, som till ett spa. På ett spa kan man ofta få massage så väl som andra trevliga skönhetsbehandlingar, som gör att man känner sig som en ny människa när man är hemma igen. 

15 Sep 2019